Plafond witten in Amsterdam

Veel mensen vinden het plafond witten een vervelende klus. Niet alleen vinden ze het moeilijk om boven hun macht te werken; ook wordt het als lastig gezien om streepvrij te werken. Laat u het plafond sauzen daarom liever over aan een professionele schilder? In Amsterdam en omstreken zijn wij u hiermee met plezier van dienst. Onze medewerkers hebben stuk voor stuk veel ervaring in het vak en zorgen voor een net resultaat, waar u jarenlang van kunt genieten!

Het plafond verven: wat gaat eraan vooraf?

Wanneer u ons inschakelt, komen we eerst bij u langs om uw woning en het te schilderen oppervlak te bekijken. We stellen een plan van aanpak op, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Voordat we het plafond schilderen, maken we de ruimte zoveel mogelijk leeg en dekken we de overige spullen af. Vervolgens maken we het plafond goed schoon. Zo maken we het oppervlak stof- en vetvrij. Soms moeten we de oude verflaag verwijderen; dit is nodig wanneer die laag loszit. Ook dichten we eventuele gaten en zorgen we er met renovatieverf voor dat vlekken, bijvoorbeeld van nicotine, worden verwijderd. Vervolgens zijn we klaar om te starten met verven!

Neem contact op

Gaat u voor gemak en kwaliteit? Laat ons dan uw plafond witten. Wilt u meer weten over onze diensten, of wilt u ons meteen inschakelen? Neem dan contact met ons op. We staan in de regio Amsterdam voor u klaar!