Kleuradvies in Amsterdam

Wilt u een muur laten verven, maar weet u niet welke kleur het beste bij uw situatie past? Of verwacht u binnenkort een kindje en zoekt u een geschikte kleur voor de babykamer? Voor professioneel kleuradvies kunt u in Amsterdam terecht bij onze ervaren schilders. Of het nu gaat om één muur of om meerdere kamers, wij luisteren naar uw wensen en helpen u met het maken van de juiste keuze.

Professioneel advies van uw schilder

Kleuren zijn erg bepalend. Zo laten donkere muren een ruimte er kleiner uitzien en zorgt een witte of lichte muur er juist weer voor dat een kamer er ruimtelijker uitziet. Wij komen graag bij u langs om de verschillende ruimtes te bekijken en u te voorzien van advies. Heeft u zelf al een mooie kleur gezien in bijvoorbeeld een magazine? Ook dan kunt u ons inschakelen. Wij mengen de kleur voor u en brengen hem daarna vakkundig aan op uw muur.

Direct een afspraak maken voor een gedegen kleuradvies in Amsterdam of omgeving? Neem dan telefonisch contact met ons op of vul ons contactformulier in. Onze specialisten helpen u graag.