Wandafwerking in Amsterdam

Wilt u een muur eruit laten springen met een frisse kleur? Of zoekt u een specialist in plafondafwerking? Voor al uw klussen op het gebied van wandafwerking kunt u in en om Amsterdam bij Koppes terecht. Onze medewerkers zijn ervaren en zorgen binnen no-time voor een keurig eindresultaat. Ervaar het zelf en doe een beroep op onze experts!

Muren of plafond afwerken

Tegenwoordig is bijna alles mogelijk wanneer het gaat om wandafwerking. Een veelgemaakte keuze is sauzen. Hierbij brengen wij de verf aan op een steenachtige ondergrond. Wanneer we uw muren afwerken door te sauzen, bent u verzekerd van wanden waar u jarenlang van kunt genieten. Elke kleur is hierbij mogelijk: we kunnen uw muur afwerken met een witte verf, maar ook voor een speels effect gaan door een wand een felle kleur te geven.

Weet u niet precies wat uw wensen zijn op het gebied van plafond- en wandafwerking? Dan denken onze medewerkers met plezier met u mee. Op basis van onze expertise geven we u tips. Bent u het daarmee eens? Dan gaan we vervolgens voor u aan de slag! Benieuwd naar alle opties? Neem gerust eens contact met ons op wanneer u in de regio Amsterdam woont, dan vertellen we u meer!