Buitenmuur verven in Amsterdam

U laat een nieuwe woning bouwen en wilt uw buitenmuren schilderen? Of is het na een aantal jaren tijd voor een nieuwe verflaag op de gevel? Een huis dat strak in de verf staat geeft een frisse en nette uitstraling. Om dit zo te houden moet er regelmatig een schilderbeurt plaatsvinden. Voor het mooiste resultaat schakelt u een professionele schilder in. In de regio Amsterdam doet u daarvoor een beroep op ons. Onze ervaren schilders zijn u met plezier van dienst.

De muur verven buiten: hier moet u aan denken

Voordat wij een gevel schilderen zorgen we ervoor dat de muur weer in optimale staat verkeert. Dit betekent dat wij eventuele gaten dichten en dat we de gevel goed schoonmaken. Pas daarna gaan wij aan de slag. Omdat een buitengevel verven vanzelfsprekend in de openlucht plaatsvindt, moet daarbij ook rekening worden gehouden met de weersomstandigheden. Een temperatuur tussen de 5 en 25 graden is daarbij ideaal. Is het warmer of kouder? Dan loopt u het risico dat de verf zich niet goed hecht en krijgt u niet het best mogelijke resultaat. Overigens kunnen wij ook in de winter uw buitengevel schilderen; wij beschikken namelijk over speciale verf waarmee wij ook als winterschilder actief kunnen zijn.

Meer weten over alle mogelijkheden? Neem dan gerust eens contact met ons op. Buitenmuur verven? In Amsterdam en omstreken staan wij voor u klaar.