Schilderwerk in de winter in Amsterdam

Door alle weersinvloeden is het schilderwerk van uw woning regelmatig toe aan een onderhoudsbeurt. Helaas kunnen de kosten hiervan soms flink oplopen. Een goed alternatief hiervoor is om een winterschilder in te schakelen. Dit kan u namelijk veel geld schelen. Vroeger was het erg lastig om in de wintermaanden schilderwerkzaamheden uit te voeren. Tegenwoordig zijn er speciale verfsoorten die ook geschikt zijn om te gebruiken bij lage temperaturen. Dit betekent dat er ook in de winter schilderwerk, zowel binnenshuis als buitenshuis, uitgevoerd kan worden.

Voordelen van een winterschilder

Het inschakelen van een winterschilder heeft meerdere voordelen. Hieronder noemen we een paar van deze voordelen.

Een winterschilder is een stuk voordeliger
De schilder verspreidt graag zijn werk over het hele jaar. Omdat de wintermaanden relatief rustig zijn, geef hij in de winter vaak korting. Deze korting kan soms wel oplopen tot 30% op de normale kosten.

U hoeft niet meer te schilderen in het voorjaar.
Door de schilder in de winter in te schakelen heeft u in de lente en zomer geen overlast meer van steigers in de tuin. Hierdoor heeft u volop de tijd om te genieten van het mooie weer.

U wordt sneller geholpen
In de lente en zomermaanden heeft de schilder het vaak erg druk. In de wintermaanden (november tot en met maart) wordt u dus in de meeste gevallen snel geholpen.

Woont u in Amsterdam of omgeving en bent u nieuwsgierig geworden naar onze winterschilder en de daarbij behorende voordelen? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.